TALISA GROEN NAAR VOC

TALISA GROEN NAAR VOC

IMG_2364Talisa heeft besloten om de overstap naar VOC te maken. ‘Een moeilijke stap’, geeft zij zelf aan, ‘want Hellas is mijn club. Maar ik wil heel graag nog een prijs pakken en dat lukt niet als we volgend jaar met Hellas een divisie lager spelen. VOC geeft mij de mogelijkheid om nog een keer een prijs te pakken en daar wil ik vol voor gaan. Dat ik dan Hellas moet verlaten doet pijn, want ik heb hier altijd met veel plezier gespeeld, veel geleerd en ook prijzen gewonnen. Ik zal dan ook zeker nog langs blijven komen om te zien hoe het gaat.’

Het bestuur betreurt haar besluit, maar heeft respect voor de ambitie die daaruit spreekt. Talisa is jaren een dragende kracht geweest binnen de damesselectie. Met de voor haar kenmerkende speelstijl – snel, technisch en creatief – heeft ze menig tegenstander overwonnen en bijgedragen aan het spelbeeld van Hellas. Daarnaast is zij ook buiten het veld een aangename persoonlijkheid, die op alle fronten de naam van Hellas eer aan doet. We gunnen Talisa een mooie stap, hoewel wij natuurlijk hopen dat elk jaar alle prijzen in Den Haag blijven.

Voor de dames is dit een aderlating, maar de selectie zal er komend jaar alles aan doen om weer het hoogste niveau te bereiken. Een uitdaging die Joris Witjens en zijn dames graag aangaan.

 

Bestuur HV Hellas

TALISA GROEN VAN HELLAS NAAR VOC
ZWARE BLESSURE HELLEEN WESSEL COSTER