Vanaf 1 mei betaald parkeren in de Vogelwijk!

Vanaf 1 mei betaald parkeren in de Vogelwijk!

Vanaf 1 mei voert de gemeente betaald parkeren in, in de Vogelwijk. En dat heeft gevolgen voor het parkeren bij Hellas. Van 18.00-24.00 bedragen de kosten €2,60 per uur (parkeernummer 2288). 

Dat betekent ook iets voor het sportpark aan de Laan van Poot. Wat gaat er gebeuren? 

  • Het hek bij de ingang is vanaf 1 mei dicht. Er kunnen geen auto’s meer het terrein op. Dit is om te voorkomen dat auto’s daar gaan stallen. Uiteraard kun je fietsend en lopend de Hellashal wel bereiken. 
  • Dit betekent dat je je auto parkeert op de parkeerplaats voor het sportpark. Deze parkeerplekken zijn gratis. Vanaf daar loop je naar de Hellashal. Helaas zijn er maar een beperkt aantal parkeerplekken. Als deze parkeerplaats vol is, kun je je auto parkeren aan de LvP. Daar zijn wel parkeerkosten aan verbonden van €2,60 per uur (parkeernummer 2288).
  • Op het parkeerterrein, dat bedoeld is voor gebruikers van het sportpark, kan je dus gratis parkeren. De gemeente gaat, op ons verzoek en die van Haag Atletiek, kijken om daar een slagboom te plaatsen. Zodat alleen de gebruikers van dit terrein deze parkeerplaats kunnen gebruiken. Het lijkt erop dat dit niet voor 1 mei geregeld is. Dit wordt momenteel verder uitgezocht. Tot die tijd plaatst de gemeente een bord bij het parkeerterrein dat dit terrein alleen voor gebruikers van het park is.
  • We zorgen ervoor dat leveranciers ons clubgebouw en de hal kunnen bereiken. Het wordt dan voor hen geopend om het terrein te betreden. Zij kunnen daarvoor hun contactpersonen of Anneke van Zanen-Nieberg appen.

Een en ander wordt nog meer specifiek uitgewerkt in overleg met de gemeente. Wij willen jullie wel alvast informeren dat per 1 mei de parkeersituatie rondom ons sportpark LvP wijzigt. Nadere informatie volgt dus nog, maar voor nu raden wij vooral aan om lekker op de fiets te komen als dat mogelijk is!

Kersentoernooi 2024!
HELLAS TEVREDEN ONDANKS NEDERLAAG